De dorpjes in trekken en

UREN LANG WINKELEN OP AMELAND

Ameland kent vele gezellige winkeltjes, voor jong en oud. Natuurlijk maakt een bezoek je vakantie of weekendje weg extra leuk. Hieronder enkele aanbevolen winkeltjes vol inspiratie, creativiteit en lekkers. Ga op ontdekking en laat je verrassen door het unieke winkelaanbod op Ameland. Vakantietip tijdens corona: winkel lokaal of online op Ameland, altijd een goed idee!

Lotus Lingerie

NES

Bij Lotus vind je een zeer uitgebreide collectie lingerie, nachtmode en badkleding, grote maten zijn onze specialiteit. Je vindt ons in een karakteristiek pand in het sfeervolle Nes.

Bekijk website

’t Commandeurtje

NES 

‘t Commandeurtje, volgens velen een van de leukste cadeau en sneupwinkeltjes van Ameland. Te vinden in hartje Nes in een  authentieke Amelander Commandeurswoning.

Bekijk website

De Ouwe Stee

BALLUM

De Ouwe Stee, een super leuk en gezellig winkeltje met een groot assortiment Oudhollands snoep en  heerlijke soorten thee van Thee aan Zee.

Bekijk website

De Snuusterij

HOLLUM

De Snuusterij is een ruime en knusse winkel in het centrum van Hollum met woonaccessoires, kleding & schoenen, souvenirs en sieraden & horloges.

Bekijk website

De Rentmeester

NES

De Rentmeester is hét adres voor exclusieve decoraties, heren- en dameskleding, mode- en woonaccessoires, cadeaus, nautische en kleinmeubelen.

Bekijk website

Wad’s up

NES

Een hippe dames -en herenkledingwinkel in het centrum van Nes op Ameland! Kom langs voor een unieke winkelbeleving onder het genot van een kopje koffie.

Bekijk website