Wat te doen op Ameland?

Actief en ontspanning op ameland

Outdoor op Ameland

Ameland is hét eiland voor de sportieveling. Naast de vele sportevenementen kan je op Ameland ook individueel of in teamverband je hart op halen. Maar ook voor de iets minder actieve vakantieganger is er veel te zien en te doen. Ontdek alles over actief en ontspanning op Ameland. We geven je graag een aantal tips voor een onvergetelijke dag op Ameland.

Outdoor Ameland

NES

Outdoor Ameland organiseert activiteiten op Ameland. Of je nu op zoek bent naar activiteiten voor jezelf, een kleine groep, het hele gezin, een personeelsfeestje, schoolreisje, kinderfeestje of vrijgezellenfeest.

Bekijk website

Ameland Adventure

NES

Dankzij Ameland Adventure wordt een vakantie op Ameland een groot avontuur. Wij organiseren heel veel leuke activiteiten, zowel voor kleine gezelschappen als grote groepen. Ben jij er klaar voor?

Bekijk website

Fietsverhuur Nobel

AMELAND

Nobel fietsverhuur met vestigingen in Nes, Hollum en Ballum en 2 servicepunten in Buren. Er is ruime keus uit diverse soorten fietsen, variërend van een elektrische fiets tot een degelijke fiets met of zonder versnellingen.

Bekijk website

Fietsverhuur Kiewiet

AMELAND

Direct bij de veerboot vindt u onze fietsverhuur vestiging veerdam. Wij bieden u gratis bagagevervoer van en naar uw vakantieadres. Serviceadressen verspreid over geheel Ameland in elk dorp Nes, Buren, Hollum en Ballum.

Bekijk website 

Manege ’t Jutterspad

NES

Eens lekker paardrijden door bos, duinen of op het strand? Bij ons bent u aan het juiste adres! Onze rijstal bevindt zich aan de oostzijde van het dorp Nes op een afstand ca. 1.5 km vanaf de aankomst van de veerboot.

Bekijk website

Fietsverhuur Metz

NES

Wilt u een fiets huren op Ameland ? Fietsverhuur Ameland bezorgt uw fiets ook bij de veerboot of bij uw vakantiewoning. Zelf uw fietsen afhalen kan natuurlijk ook bij ons bedrijf aan de Strandweg 37 in Buren op Ameland.

Bekijk website